همزمان با نیمه شعبان و ایام الله دهه مبارک فجر، رقیه رحمانی مدیرکل بهزیستی استان با همراهی شورای معاونین و جمعی از روسای ادارات بهزیستی در دیداری صمیمانه با آیت‌الله علی معلمی، نماینده مردم شریف مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان قائمشهر و پدر دو شهید والامقام، به تشریح دستاوردهای اجتماعی و رویکردهای این سازمان در مسیر مردمی‌سازی خدمات پرداخت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ رقیه رحمانی، مدیرکل بهزیستی استان در این دیدار با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از رهنمودهای علما و مسئولان برای ارتقای خدمت‌رسانی به مردم، اظهار کرد: تقویت خدمات و توسعه عدالت اجتماعی از دغدغه‌های همیشگی مقام معظم رهبری مدظله العالی است و ایشان سال‌هاست بر مردمی‌سازی و سپردن امور به مردم تاکید دارند.
رحمانی با بیان اینکه امروز دولت نیز به این جمع‌بندی رسیده که باید کارها به مردم واگذار شود، افزود: هر جا به مردم اعتماد کردیم برنامه‌ریزی‌ها دقیق‌تر و نتایج موثرتری حاصل شده است. 

مدیرکل بهزیستی مازندران با تبیین سیاست‌های کلان ملی، به نگاه راهبردی ریاست سازمان بهزیستی کشور اشاره کرد و افزود: ریاست سازمان بر عبور از روش‌های سنتی و حرکت به سمت "بهزیستی محله‌محور" و "هوشمندسازی خدمات" تاکید ویژه‌ای دارند. پویش سلام محله در واقع برآمده از همین نگاه تحولی است که می‌کوشد سازمان را از یک نهاد صرفا حمایتی به یک مجموعه‌ی پویا و کنش‌گر در بطن جامعه تبدیل کند. برنامه‌ریزی‌های ریاست سازمان بر این اصل استوار است که با تقویت شبکه‌های مردمی و تسهیلگری حرفه‌ای، تکیه‌گاه اصلی آسیب‌دیدگان اجتماعی، خود مردم و ظرفیت‌های بی‌پایان محلی باشند.

رحمانی با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی تنها دستگاه تخصصی اجتماعی در سطح کشور است، تصریح کرد: طرح "سلام محله" با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و شبکه گسترده مراکز بهزیستی آغاز شده و در استان مازندران بیش از ۸۰۰ مرکز، موسسه و سمن و همچنین ۱۱۱ مرکز مثبت زندگی در دل محلات فعال هستند که از این تعداد ۹ مرکز در شهرستان قائمشهر به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.
وی افزود: با همراهی تسهیلگران محلی، ۱۳۵ محله در استان پای کار آمدند و در قالب این طرح ۱۳ فعالیت اجتماعی تعریف شد و مازندران به‌عنوان نخستین استان در اجرای این طرح، شاهد مشارکت نزدیک به ۱۹ هزار داوطلب بود که نشان‌دهنده روحیه مسئولیت‌پذیری و همراهی مردم استان با نظام و ارزش‌های اجتماعی است.

این مسئول ادامه داد: حضور در بطن جامعه و اتکا به ظرفیت‌های مردمی، مسیر اصلی پیشرفت در حوزه اجتماعی به شمار می‌رود.
مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به گستردگی ماموریت‌های این سازمان، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۸۳ هزار خانوار و بالغ بر ۳۳۰ هزار نفر در حوزه‌های مختلف تحت پوشش خدمات بهزیستی استان قرار دارند و شرح وظایف این سازمان از پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و بازتوانی خانواده‌ها تا حمایت از افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست را شامل می‌شود؛ به‌گونه‌ای که خدمات بهزیستی از پیش از تولد تا پس از مرگ را در بر می‌گیرد.
مدیرکل بهزیستی مازندران خاطرنشان کرد: هم‌اکنون حدود یک‌هزار و ۷۰۰ نفر با احکام قضایی در مراکز شبانه‌روزی توانبخشی نگهداری می‌شوند و ۲۱ مرکز شبانه‌روزی ویژه کودکان و نوجوانان در سطح استان فعالیت دارد.
مدیرکل بهزیستی مازندران در پایان با اشاره به فعالیت بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ نیروی انسانی در ادارات بهزیستی سراسر استان، خاطرنشان کرد: هدف اصلی این دیدار، بهره‌مندی از رهنمودهای نماینده محترم مجلس خبرگان برای تقویت خدمت‌رسانی، توسعه عدالت اجتماعی و افزایش اثربخشی برنامه‌های مردمی‌محور سازمان بهزیستی بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد